Υπηρεσίες

WEB DESIGN

H πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει, επηρεάζει την διάθεση και τη ψυχολογία των επισκεπτών και καθορίζει στα πρώτα δευτερόλεπτα, αν ένας δικτυακός τόπος είναι φιλικός ή αδιάφορος!

Έχωντας ώς οδηγό μου όλα τα παραπάνω αναλαμβάνω την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και σχεδιάζω με βάση τις ανάγκες σας, φιλικές και λειτουργικές σελίδες δίνοντας μεγάλη προσοχή στο εικαστικό κομμάτι με σκοπό την όμορφη εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και την αποτελεσματική προβολή της σε όλες τις συσκευές, smartphone (iOS – Android) και tablet.

ΛΟΓΟΤΥΠΟ + ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Αναλαμβάνω σχεδιασμό λογοτύπου, λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό της κάθε εταιρίας και τους στόχους της και μετά απο έρευνα στον ανταγωνισμό ώστε να δημιουργηθεί το λογότυπό σας, με βάση πάντοτε την αντίληψη οτι το λογότυπο είναι το σήμα κατατεθέν της κάθε εταιρίας και θα πρέπει απο την πρώτη στιγμή να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να είναι αναγνωρίσιμο μετέπειτα.

   

Επίσης, αναλαμβάνω και την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας σας, βασιζόμενη στο οτι πρέπει να διατηρείται σε όλα τα μέσα είτε έντυπα είτε ψηφιακά ένα ενιαίο ύφος. Επειδή η εταιρική σας ταυτότητα θα συνοδεύει όλες τις ενέργεις της εταιρίας σας και θα είναι η εικόνα της προς το κοινό θα πρέπει να σχεδιάζεται απο άτομα έμπειρα που θα αποδώσουν μέσα απο χρώματα και σχήματα το ύφος, τη δραστηριότητα, τη φιλοσοφία και τη κουλτούρα της!